0886069599 info@fixxter.com

Opties exterieur Fixxter en Fixxter XXL

Veel mogelijkheden om een camper van je dromen te maken.

Een deel van de opties, denk daarbij aan zonnepaneel en trekhaak, zitten aan de buitenkant van de camper. Je kan die opties meteen bestellen wanneer je een nieuwe (e-) Fixxter of (e-) Fixxter XXL bestelt.

Laat je een jong gebruikte Peugeot Expert of Opel Vivaro ombouwen dan is vaak de basis een gesloten bestelwagen. Sommige opties, zoals ramen, plaatsen we meteen tijdens het ombouwen. Een luifel plaatsen kan later nog. Wij hebben altijd wel een paar jong gebruikte Experts of Vivaro’s om om te gaan bouwen op voorraad. Koop je er zelf één, let erop dat er twee voorstoelen en niet een voorstoel in combinatie met een bijrijdersbankje in zit.

De meeste toebehoren zijn zowel voor de Fixxter als voor de 35 cm langere Fixxter XXL beschikbaar. 

Ben je op zoek naar de vele opties die in de Fixxter zitten? Klik voor opties interieur Fixxter en Fixxter XXL.

 

elektrische camper luifel

Cassette luifel

Een cassette luifel is een veel gekozen optie. Bij veel zon zit je onder de luifel in de schaduw. In de avond wanneer het gaat afkoelen blijft de warmte als het ware hangen onder de luifel waardoor je lang ‘s avonds buiten kan zitten.

De luifel is, inclusief de 2 poten, keurig opgeborgen in de cassette en uitdraaien van de luifel gaat heel snel. De Fixxter wordt met cassetteluifel wel iets hoger dan 2 meter.

informatie Fixxter volgt

Pees profiel voor luifel

Niet iedereen vindt een cassette luifel mooi. Het alternatief is een luifel met ingenaaide pees. Deze is, inclusief de 2 poten, in diverse kleuren en uitvoeringen te koop.

We kunnen een profiel, als optie, monteren op het dak van de auto. Hier schuif je op eenvoudige wijze de luifel in. indien het slaaphefdak gesloten is dan zie je dit profiel niet, wel zo fraai!

zonnepaneel - camper

Zonnepaneel

Bijna standaard monteren we een ultra plat zonnepaneel i.c.m. een MPTT regelaar op de Fixxter.

Het zonnepaneel levert voldoende stroom, bij zonnig weer, om de koelkast en verlichting van stroom te voorzien. Als buffer dient de standaard gemonteerde huishoud accu. Overigens, de huishoud accu wordt ook geladen wanneer je rijdt en wanneer je ‘aan de paal’ staat op de camping.

 

zijruiten in camper

Raam in schuifdeur en tegenover schuifdeur

Wanneer de basis van de  ombouw een gesloten bestelwagen is dan kunnen we ramen plaatsen. Meestal doen we dat in de schuifdeur en tegenover de schuifdeur. Op die manier heb je uitzicht en licht. Een raam naast de schuifdeur is ook mogelijk. Bedenk wel dat hoe meer ramen je hebt hoe warmer de camper bij zon kan worden.

De ramen die we plaatsen zijn tamelijk donker, je hebt dan minder inkijk. Natuurlijk kan je ook gordijnen plaatsen. 

achterportier ramen peugeot Expert

Raam in achterportieren

Ramen in de achterportieren of achterklep zorgen voor extra veiligheid. Je kan dan namelijk de achteruitkijk spiegel gebruiken. Een jong gebruikte gesloten bestelwagen Expert of Vivaro is meestal voorzien van twee achterdeuren met ramen. Zo niet, plaatsen we die tijdens het ombouwen.

De ramen die we plaatsen zijn getint, net zoals de zijramen.

 

peugeot Expert glaslook panelen

Glaslook panelen

Het oog wil ook wat. Naast de ramen kunnen we zogenaamde glaslookpanelen plaatsen. De Fixxters met glaslookpanelen zien er heel stijlvol uit.Bijna standaard monteren we een ultra plat zonnepaneel i.c.m. een MPTT regelaar op de Fixxter.

 

 

Trakhaak Fixxter

Trekhaak

Wat is leuker dan een weekendje weg in Nederland met de fietsen mee? Die fietsen zet je op de fietsendrager die gemonteerd is op de trekhaak. 

We kunnen een complete trekhaak monteren, ook is het mogelijk bij de ombouw alleen de kabelboom aan te leggen zodat later een trekhaak geplaatst kan worden. Het plaatsen van de kabelboom na ombouw is lastig vanwege de aanwezige meubelset en wandafwerking.

slaaphefdak in kleur

Slaaphefdak in carrosserie spuiten

Onze slaaphefdaken komen uit de fabriek in de kleur wit. Gebruikelijk is om bij een andere kleur auto dan wit het slaaphefdak te spuiten, maar dat hoeft natuurlijk niet.

 

 

laadkabel 230V

Laadsnoer 230V voor de e-Fixxter en e-Fixxter XXL

Het 230V laadsnoer gebruik je om te laden vanaf een gewoon stopcontact. Dat kan zijn op de camping of thuis.

      •  

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: