0886069599 info@fixxter.com

Opties interieur Fixxter en Fixxter XXL

Richt je Fixxter of Fixxter XXL in naar jouw smaak en wensen.

De Fixxters zijn zo uitgevoerd dat je er zo op reis mee kan gaan. Daarnaast zijn diverse opties leverbaar zodat een Fixxter helemaal past bij jouw manier van vakantie vieren.

De meeste opties zitten in de camper, denk daarbij aan een Porta Potti of een Bearlock systeem. Er zijn ook opties, zoals zonnepaneel en trekhaak, die aan de buitenkant gemonteerd worden. Klik hier voor de lijst van de opties exterieur Fixxter en Fixxter XXL.

Je kan een klare Fixxter kopen, op basis van een nieuw of jong gebruikt voertuig, of je laat een Fixxter bouwen op basis van een Peugeot Expert of Opel Vivaro, lengte 2 of 3. Wij hebben altijd een paar jong gebruikte exemplaren staan. Indien jij zelf een Expert of Vivaro aan gaat schaffen om om te laten tot een Fixxter of Fixxter XXL, let erop dat het voertuig voorzien is van twee voorstoelen en niet een voerstoel in combinatie met een bijrijdersbankje.

 

slaaphefdak met bed in Fixxter

Bed in slaaphefdak

In het slaaphefdak kan een bed gemonteerd worden. Dat kan meteen bij de camperombouw uitgevoerd worden. Je kan dat ook later, vanwege gezinsuitbreiding bijvoorbeeld, doen. Het bed wordt inclusief matras geleverd.

De bedden die we monteren zijn meestal bedoeld voor kinderen en kleinkinderen. Hoe leuk is het om elke avond naar boven te klimmen?

informatie Fixxter volgt

Froli slaapsysteem voor extra slaapcomfort

De matras in het bed bovenin is tamelijk dun. Door toepassing van het Froly slaapsysteem slaap je veel comfortabeler in het bed in het slaaphefdak.

Het Froly systeem is een hele verbetering, het bed bovenin blijft echter wel wat smal.

fixxter camperombouw

Open vak onder slaaphefdak, alleen Fixxter (e-)XXL

Onder het slaaphefdak kan een handig vak geplaatst worden. Dit is bereikbaar alleen wanneer het slaaphefdak open geklapt is.

We kunnen dit dak alleen in de XXL versie monteren. Het vak kan niet in combinatie met het bed gemonteerd worden.   

 

drie-zits slaapbank

Drie-zits i.p.v. twee-zits slaapbank

Standaard worden de Fixxters met een RDW goedgekeurde slaapbank uitgevoerd. Heel uniek, deze slaapbank is verschuifbaar zonder storende rails op de vloer.

Als optie leveren we een drie-zitter. De slaapbank is even breed en is voorzien van drie gordels en drie hoofdsteunen.

informatie Fixxter volgt

Verlengdeel slaapbank voor lange mensen

De slaapbank in lig positie heeft een lengte van 190 cm in de Fixxter en 200 cm in de Fixxter XXL.

We kunnen de bank verlengen met 10 cm met behulp van een los voorzet stuk.

 

 

camper gordijntjes

Gordijnen

Het glas dat we plaatsen is donker zodat er niet veel inkijk is. Wil je nog meer privacy dan kunnen we gordijnen monteren.

 

informatie Fixxter volgt

Hor in schuifdeur

Muggen en andere insecten kunnen het vakantie plezier flink verpesten. De ventilatie openingen in het slaaphefdak zijn voorzien van horrengaas maar daar heb je weinig aan wanneer de schuifdeur open staat. Als optie leveren we een hor die komt in de schuifdeur.

 

Porta Potti

Porta Potti

Het interieur van alle Fixxters is zo ontworpen dat er een Porta Potti inpast.

camper interieur white wash

Afwerking met White wash

Wil je een extra in het oog springende afwerking van de meubels? Standaard worden de meubels voorzien van twee lagen hard wax. Als optie gebruiken we White wash. De kastdeurtjes zijn voorzien van komgrepen.

 

informatie Fixxter volgt

Extra tafel passend in lade onder slaapbank

Standaard zijn de keukens van de Fixxter en de XXL voorzien van een ingebouwde tafel. Indien je een grotere tafel wilt hebben dan kunnen we er eentje leveren die tevens als deksel voor de lade onder de slaapbank dient. Voordeel is dat deze tafel een plekje heeft wanner je hem niet gebruikt. Nadeel is dat je altijd de tafel moet verwijderen om iets uit de lade te kunnen halen. Als alternatief hebben we daarom tafel type ACU4 ontwikkeld.

 

informatie Fixxter volgt

Extra tafel, type ACU4

Je kan ook kiezen voor een wat langwerpige tafel met inklappoot. Deze kan ook altijd later besteld worden mocht blijken dat je toch een extra tafel nodig hebt.

 

 

draaibare voorstoel

Draaibare voorstoel om met z’n vieren om de tafel te zitten

Standaard voorzien we de Fixxters van een draaibare bijrijders stoel. Wil je met z’n vieren om de tafel zitten dan is een draaibare bestuurdersstoel een handige optie. Deze stoel kan niet helemaal 180 graden draaien door de aanwezige keuken.

informatie Fixxter volgt

Koellade in de Fixxter XXL

De RDW goedgekeurde slaapbank kan helemaal naar achteren geschoven worden. Het schuiven gaat gemakkelijk en er zijn geen storende rails op de vloer waar vuil in kan gaan zitten. In de achterste positie is veel ruimte, bij de Fixxter XXL nog meer dan bij de Fixxter.

koellade onder slaapbank

Koelbox of koellade onder de slaapbank in de Fixxter

De Fixxter is voorzien van een inklapbare tafel. Wanneer de voorstoelen gedraaid zijn en wanneer de slaapbank naar voren geschoven is, kan je met z’n allen om de tafel zitten.

De XXL keuken heeft een kleine uitschuifbare tafel, handig bij het koken. Een grotere tafel is leverbaar, ook om deze tafel kan je zitten.

informatie Fixxter volgt

Bearlock

Campers zijn roversgoed, zo horen wij vaak. Een Bearlock is een extra mechanisch slot op de versnellingsbak, veel verzekeringsmaatschappijen eisen het.

informatie Fixxter volgt

Koken op elektriciteit, alleen e-Fixxter XXL

Volgens sommigen is het wat strijdig om te gaan koken op gas in een elektrisch aangedreven camper. Voor alles is een oplossing. We kunnen een inductieplaat plaatsen, in combinatie met vier zonnepanelen, een zware lithium accu en een omvormer.

Overigens, de e-Fixxters hebben ingebouwde verwarming en airco in het camper gedeelte.

 

informatie Fixxter volgt

Verwarmen en koken op diesel

Een uniek apparaat de de Wallas Combi, hiermee kan je koken en je kan de camper mee verwarmen. Als brandstof wordt diesel, jut de brandstoftank, gebruikt.

 

informatie Fixxter volgt

Standkachel

We kunnen ook een standkachel, op diesel, monteren.

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: