0886069599 info@fixxter.com

8 campings met laadpaal voor een weekendje weg in eigen land

Ga jij met je elektrische camper op pad en ben je op zoek naar een aantal hotspots in eigen land? Maak jouw weekend weg extra ontspannend en ga naar een camping met laadpaal. Zo laadt jij je camper op tijdens het slapen! Je begint niet alleen zelf de dag met een volle accu maar ook je camper. Om je op weg te helpen, hebben wij 8 campings geselecteerd die je absoluut niet mag overslaan tijdens je volgende reis.

1. Camping Meistershof in Drenthe

Camping Meistershof in Drenthe biedt een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. De bijzondere familiecamping ligt midden in het Nationaal Park Dwingelderfeld bij Dwingellow en biedt geweldige faciliteiten voor jouw kampeerervaring. De comfortabele camperplaatsen hebben een uniek uitzicht op het prachtige natuurpark. En niet te vergeten; camperplaatsen beschikken over een laadpaal.

2. Duinpark & camping De Robbenjager

Duinpark en Camping de Robbenjager biedt een fantastische uitvalsbasis voor een unieke kampeerervaring op Texel. Met de fantastische natuur, strand en vuurtoren dichtbij maakt dit een van de mooiste plekjes om te overnachten.

3. Landgoed Eysinga State

Landgoed Eysinga State ligt in een prachtige omgeving met veel water, een landschap die past bij het Friese plaatje. Vanaf de camping is er genoeg te doen, je kan zeilen, fietsen en wandelen naar de omliggende meren. Een echte aanrader als je even tot rust wil komen in het knusse Friesland.

4. Ardoer vakantiepark ‘t Rheezerwold

Dit vakantiepark is gelegen in het prachtige Vechtdal, nabij de stad Hardenberg. Met een binnen- en buitenzwembad, interactieve sportvelden en een animatieprogramma hoeven jij en je familie zich niet te vervelen.

5. Vakantiepark De Heigraaf

Ervaar de nostalgie van vroeger met de gemakken van nu. Deze familieboerderij verwelkomt sinds 1966 al gasten en bezorgen zij die een onvergetelijke vakantie. In de prachtige omgeving is genoeg te ontdekken en te doen voor jong en oud.

6. Strandcamping Zuidduinen

Van knusse trekkersplaatsen tot ruime comfortplaatsen, voor iedere soort kampeerder is plek. Vanaf de camping wandel je binnen enkele minuten naar het strand. Steek de stekker van je elektrische camper in de laadpaal, en relaxen maar!

7. Camping Lentemaheerd

Bewonder de schoonheid van Groningen op een camping op het noordelijkste puntje van het vasteland van Nederland. Tijdens je verblijf kan je genieten van het prachtige uitzicht en de absolute rust van het Waddengebied. Zo kan je de effecten van natuur en getijden bewonderen. Geniet daarnaast van het prachtige uitzicht vanaf de Hoge Zeedijk.

8. Landgoed Moerslag

Landgoed Moerslag ligt op het zuidelijkste puntje van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het is gelegen in een prachtige groene omgeving op het hoogste punt van de nederzetting Moerslag. Elke natuurliefhebber kan hier z’n hart ophalen, er is namelijk een uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden. De centrale ligging van Landgoed Moerslag maakt het tevens een ideaal vertrekpunt voor bezoeken aan Maastricht, Luik en Aken.

Duurzame KampeerAwards, stem nu!

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen midden in de natuur. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, vinden wij het belangrijk dat jij je stem uitbrengt op de duurzame producten en...

Wat betekenen de verschillende rij-instellingen van de Fixxter

De Fixxter heeft verschillende 'drive modes', deze zijn speciaal ontwikkeld om zo zuinig en efficient mogelijk gebruik te maken van je elektrische actieradius. Hieronder vindt je een toelichting hoe en wanneer je de verschillende rij-instellingen het beste kan...

6 voordelen van een elektrische camper

Twijfel je of een elektrische camper wel iets voor jou is? We lichten graag 6 voordelen van een elektrische camper voor je toe! 1. Voetprintvrij Het kan behoorlijk frustrerend zijn om af te zien van een camperreis omdat je je zorgen maakt over de uitstoot van een...

Fixxter Nederland BV © 2021 | 2022