0886069599 info@fixxter.com

Easy Fixxter: een Fixxter tegen een vast bedrag per maand, wel zo ‘easy’ toch?

Je kunt bij ons de Fixxter aanschaffen en betalen tegen een vast bedrag per maand. Wij noemen dat: Easy Fixxter.

Hoe werkt een Fixxter leasen?

Het begint eerst met de gewenste Fixxter samenstellen, hier helpen wij graag bij. Daarna kijken we naar de gewenste looptijd. 

De Fixxter kan op deze tevens aangeschaft worden met of zonder aanbetaling, maar je kunt ook je huidige auto of camper inruilen. Dit is afhankelijk van jouw privésituatie en gewenste maandbedrag. Al deze componenten bepalen uiteraard de hoogte.

Maar een Fixxter op basis van 144 maanden kan al geleverd worden tegen een maandtarief van € 635.-*

* Op basis van een aanbetaling van €35.000 (dit kan ook inruil van bijvoorbeeld auto of camper zijn.)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor verantwoord lenen voor het betalen van je camper in termijnen? We leggen je uit hoe deze lening in zijn werk gaat inclusief rekenvoorbeeld!

Camper in termijnen betalen

Vakantie met een camper is genieten van vrijheid. Maar hoe financier je deze droomcamper? Maak je droom werkelijkheid met een lening van ABN AMRO. Dat betekent lenen tegen goede voorwaarden met een lening die past bij je persoonlijke en financiële situatie.

Hoe zit het met onderhoud en wegenbelasting?

Zelf zijn wij erg enthousiast over de e-Fixxter. Deze heeft naast dat het volledig elektrisch is en geen uitstoot heeft, ook vele andere voordelen. 

Zo heeft een elektrische camper bijna geen onderhoud, leveren wij de e-Fixxter met standaard 5 jaar fabrieksgarantie (max 200.000 km) en is de e-Fixxter wegenbelasting vrij. Oftewel je kunt echt zorgeloos rijden met veel vrijheid en veel zekerheid.

Indien de voorkeur uitgaat naar een nieuwe diesel heeft deze standaard 3 jaar fabrieksgarantie en betaal je een kwart tarief wegenbelasting.

goboony

Verdien jouw Fixxter terug via Goboony

De aanschaf van een Fixxter is natuurlijk een behoorlijke investering, maar wist je dat je deze investering eenvoudig terug kunt verdienen? Door je Fixxter te verhuren via Goboony kun je snel €6.000 per jaar verdienen! Goboony is hèt deelplatform voor campers. Hierdoor kun je andere enthousiaste reizigers, die geen camper tot hun beschikking hebben, ook laten genieten van de vrijheid van een camper. Geen zorgen, je bepaalt zelf je voorwaarden en hoe vaak je wilt verhuren. Verhuren via Goboony is ook helemaal gratis! Nieuwsgierig geworden? Bereken meteen hoeveel jij kunt verdienen! 

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen?