0886069599 info@fixxter.com

Fixxter leasen

geld lenen kost geld

Easy Fixxter: een Fixxter tegen een vast bedrag per maand, wel zo ‘easy’ toch?

Je kunt bij ons de Fixxter aanschaffen en betalen tegen een vast bedrag per maand. Wij noemen dat: Easy Fixxter.

Hoe werkt dit?

Het begint eerst met de gewenste Fixxter samenstellen, hier helpen wij graag bij.. Daarna kijken we naar de gewenste looptijd. We kunnen de Fixxter aanbieden met een gegarandeerde restwaarde. Je hebt dan zelf de keus aan het einde van de looptijd om de Fixxter af te lossen of wij kopen de Fixxter weer terug van je.

De Fixxter kan op deze tevens aangeschaft worden met of zonder aanbetaling. Dit is afhankelijk van jouw privé situatie en gewenste maandbedrag.

Al deze componenten bepalen uiteraard de hoogte. Maar een Fixxter op basis van 72 maanden kan al geleverd worden tegen een maandtarief van € 635.-*

* Op basis van een aanbetaling van €35.000 en een restantbedrag van €18.000

Hoe zit het met onderhoud en wegenbelasting?

Zelf zijn wij erg enthousiast over de e-Fixxter. Deze heeft naast dat het volledig elektrisch is en geen uitstoot heeft, ook vele andere voordelen. 

Zo heeft een elektrische camper bijna geen onderhoud, leveren wij de e-Fixxter met standaard 5 jaar fabrieksgarantie (max 200.000 km) en is de e-Fixxter wegenbelasting vrij. Oftewel je kunt echt zorgeloos rijden met veel vrijheid en veel zekerheid.

Indien de voorkeur uitgaat naar een nieuwe diesel heeft deze standaard 3 jaar fabrieksgarantie en betaal je een kwart tarief wegenbelasting.

goboony

Verdien jouw Fixxter terug via Goboony

De aanschaf van een Fixxter is natuurlijk een behoorlijke investering, maar wist je dat je deze investering eenvoudig terug kunt verdienen? Door je Fixxter te verhuren via Goboony kun je snel €6.000 per jaar verdienen! Goboony is hèt deelplatform voor campers. Hierdoor kun je andere enthousiaste reizigers, die geen camper tot hun beschikking hebben, ook laten genieten van de vrijheid van een camper. Geen zorgen, je bepaalt zelf je voorwaarden en hoe vaak je wilt verhuren. Verhuren via Goboony is ook helemaal gratis! Nieuwsgierig geworden? Bereken meteen hoeveel jij kunt verdienen! 

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen?