0886069599 info@fixxter.com

In de media

Hoe kies je de juiste camper en wat zijn ervaren van anderen? De Fixxter is onder andere door Bright, ACSI en NKC uitgebreid getest. Hun ervaringen en aanbevelingen vind je hier!

nkc artikel met een e-camper door de alpen

Per e-camper door de alpen!

De familie Fickweiler is afgelopen zomer op pad geweest met de e-Fixxter XXL naar Oostenrijk en Zwitserland. In een eerder blog heb je al het voorproefje kunnen lezen op het artikel. 

NKC E-Camper Challenge x Leavv

In vijf afleveringen gaan de zussen van Camperhomie onderweg met een elektrische Fixxter van Leavv. Hierin gaan zij de E-Camper challenge aan van de NKC en ontdekken hierin hoe het is om te reizen met een elektrische camper.

nkc e-camper challenge x leavv
e-Fixxter adventure

Elektrische allrounder: Fixxter Adventure met daktent

Na een succesvolle introductie heeft de NKC een artikel toegewijd aan het nieuwe voertuig. Hierin wordt de allrounder toegelicht op zijn toepasbaarheid voor dagelijkse auto en recreatievoertuig voor elke hobby. 

fixxter elektrische camper

Hoe duurzaam is jouw camper of caravan eigenlijk?

Duurzaamheid is momenteel misschien wel het belangrijkste agendapunt van de auto-industrie. Verschillende merken werken hard aan het behalen van wettelijk opgelegde groene eisen. Nieuwe modellen die over hun gehele levenscyclus CO2-neutraal zijn, vormen voor de gehele sector het uiteindelijke doel. De kampeersector op dit gebied bevindt zich nog maar aan het prille begin.

Bright test voor RTL

Video verslag op RTL

RTL Nieuws heeft door Bright een video gemaakt van de e-Fixxter XXL die we voor een verhuurbedrijf, Leavv, gemaakt hebben.

 

 

nkc

Test verslag Nederlands Kampeerauto Club

Het tijdschrift van de NKC heet Kampeerauto. In het nummer dat vanaf 2 juni 2021 in de winkels ligt wordt uitgebreid ingegaan op de e-Fixxter XXL.

Geroemd wordt o.a. het extra brede bed, de afwezigheid van rails op de vloer en de goede rijeigenschappen.

fixxter elektrische camper

Hoe kies je de juiste camper?

De vragen: “Hoe kies je een camper’ en “Hoe kies je een bestelwagen voor camperombouw?” worden ons bijna dagelijks gesteld.

In dit artikel worden de verschillende type campers kort beschreven. Daarna gaan we in op bepaalde merken en types bestelwagens. Ook geven we aan waar je informatie vandaan kan halen.

acsi test elektrische fixxter

Test verslag ACSI

Een journalist van de ACSI is met de e-Fixxter XXL op stap geweest.

Lees het volledige artikel via onderstaande link. Op 24 juni 2021 verschijnt het tijdschrift waarin opgenomen dit artikel.

Tips van verhuurders

Je camper verhuren via het platform Goboony brengt verschillende voordelen. Het is begrijpelijk als je dit overweegt dat je hier nog wat vragen over hebt. Daarom heeft Goboony een serie gemaakt waar verhuurders vertellen over hun ervaringen met Goboony als verhuurplatform.

telegraaf verslag fixxter

Verslag in bijlage Vrij van de Telegraaf

Een groot artikel staat in de weekend bijlage Vrij van de Telegraaf van 22 mei 2021. De redacteur is met de e-Fixxter XXL meer gaan rijden dan een rondje om de kerk, enige dagen is hij er mee gaan camperen. Lees in deze Telegraaf bijlage hoe enthousiast de journalist over de e-Fixxter XXL is!

Hij vindt de e-Fixxter een makkelijke en prettige auto voor alledaags en hij roemt het opvallend brede bed.

 

 

autovisie

Campertest door Autovisie

Een redacteur van het bekende autotijdschrift Autovisie is een week met de e-Fixxter XXL op stap geweest. Het artikel is verschenen in Autovisie nummer 11 en ligt vanaf 27 mei 2021 in de winkel.

Autovisie is een blad voor patrolheads. Je ziet dat de redacteur andere zaken ziet dan redacteuren van camper tijdschriften. Zo vergelijkt hij in het artikel de e-Fixxter XXL met een Porsche Taycan. Heel interessant!.

camperclub nederland

Bedrijfsbezoek door Camper Club Nederland

Eind mei 2021 is de redacteur van het tijdschrift van Camper Club Nederland langs geweest. Uiteraard is er gereden met onze demo e-Fixxter XXL. Naast de ervaringen met deze elektrische camper, zal in het artikel ook ingegaan worden op de unieke samenwerking tussen Haaima, CamperfiXX en VDL.

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen?