0886069599 info@fixxter.com

Partners

Huur of verhuur via GoBoony

Ben jij op zoek naar een platform waar je een camper kunt huren of verhuren? Dan biedt Goboony een oplossing voor jouw wensen. Je kunt hier niet alleen een Fixxter huren maar ook jouw Fixxter verhuren. Het overgrote deel van de campers wordt enkele weken per jaar gebruikt, volgens Goboony kan dit anders. Je bepaalt zelf wie en wanneer jouw Fixxter mee neemt, zo houdt je je eigen vrijheid in de hand. Dankzij deze samenwerking, kan jij voordelig beginnen met verhuur en starten met het terugverdienen van jouw Fixxter.

 

goboony
partner vdl

Veilig vakantie vieren met VDL

VDL specialiseert zich onder andere in het ontwikkelen en produceren van bussen, auto’s en zo ook de Fixxter. Dankzij deze professionele en ervaren partner van eigen bodem kan Fixxter Nederland kwaliteit en korte levertijden behouden en blijven garanderen. Zo ben jij verzekerd van een snelle levering en zorgeloze vakantie.

Voordelig verzekerd met NKC

NKC is hét camperplatform voor iedere camperliefhebber en maakt onderdeel uit van onze partners waar wij graag mee samen werken. Er is niks vervelender dan schade aan je voertuig en al helemaal niet op vakantie, bij aanschaf van jouw zorgvuldig uitgekozen Fixxter krijg je de

mogelijkheid om voordelig een camperverzekering af te sluiten bij NKC.

partner nkc