0886069599 info@fixxter.com

Verzekeren

NKC Camperverzekering

Onbezorgd op reis met de camper dankzij verzekeren, het kan binnen 5 minuten geregeld zijn. Dankzij het uitgebreide schadeherstel netwerk en 24/7 pechhulp, hoef jij je geen moment zorgen te maken of je reis in het water komt te vallen.

 

Stel zelf jouw premie samen

Welke dekking ook bij je past, de NKC denkt graag met je mee. Ze zijn er niet alleen in tijden van nood en pech maar ervaar ook de voordelen die de NKC extra aanbiedt. Zo wordt jouw reis volledig ontzorgd. 

De voordelen van verzekeren bij de NKC

24/7 pechhulp

Vanaf de verzekering Beperkt Casco zijn schade of pech verzekerd tot aan de voordeur. Zo heb je ook in je eigen woonplaats de beste service. 

Een no-claimkorting tot wel 80%

Heb jij al heel wat schadevrije jaren op de teller staan? Dan geeft de NKC je daar graag iets voor terug. Je hoeft hiervoor niet enkel schadevrije kilometers in een camper te hebben gemaakt,  ook de jaren van je personenautoverzekering tellen mee.

3 jaar aankoopwaarde garantie

Total loss of is je geliefde camper gestolen, je ontvangt 3 jaar aankoopwaarde garantie op je gebruikte camper. 

Meest duurzame camperverzekering

Groener op reis gaat al van start bij een bewuste keuze voor een duurzame camperverzekering. Bij Fixxter vinden we het belangrijk dat ook onze partners zich daarmee bezig houden. NKC Camperverzekering is door de Consumentenbond is uitgeroepen tot de meest duurzame camperverzekering, zo kan jij onbezorgd op reis.

partner nkc

Verhuurverzekering

Heb je al eens overwogen om je camper terug te verdienen, in de periode wanneer je deze zelf niet gebruikt? Met onze verhuurpartner Goboony kan jij zorgeloos je camper verhuren in periode dat deze op de oprit stil zou staan. Heb jij een Camperverzekering bij NKC dan bieden zij een aanvullende verhuurverzekering, die je de vrijheid geeft om je camper onbezorgd aan andere camperaars te verhuren.