0886069599 info@fixxter.com

Over ons

Over Fixxter

De Fixxter en de Fixxter XXL zijn in 2018 ontworpen, deze uitvoering was toen alleen beschikbaar op een diesel aangedreven voertuig. Met het oog op duurzaamheid en groener vakantie vieren, is in 2021 de elektrisch aangedreven varianten, de e-Fixxter en e-Fixxter XXL, ontwikkeld. De eerste volledige elektrische buscamper die seriematig op eigen bodem wordt geproduceerd.

 

Missie & visie

We focussen ons op het voorzien van baanbrekende, groene en duurzame multifunctionele buscampers, waarin het dagelijks leven en recreatie naadloos in elkaar kunnen overvloeien. Bij een verre blik op de toekomst, willen we dit niet alleen doen in Nederland maar ook op Europees niveau.

Kernwaarden

Ontzorgd

We regelen alles voor je en nemen de zorgen van bijvoorbeeld het ombouwen uit handen. We nemen je graag mee in het hele proces, een camper kopen is namelijk een fantastisch leuk proces.

Veiligheid

Alle modellen van Fixxter zijn gekeurd op het hoogste niveau op het gebied van Europese eisen. We zetten graag een stapje extra wat betreft de montage van het interieur. Zo is veiligheid op jouw vakantie gegarandeerd. 

Daadkracht

Als organisatie staan en gaan we graag voor wat wij belangrijk vinden. We bieden je graag meer dan je verwacht, zo’n unieke aankoop is namelijk niet zomaar iets. 

Grensverleggend

Innoveren, dat is waar we voor staan. Het blijven aanpassen op trends en de laatste ontwikkelingen is van belang om de snelle productie, het unieke leveringstermijn en de kwaliteit van het product te kunnen garanderen. 

fixxter gaat internationaal

Fixxter gaat internationaal

Onze visie en kernwaarden dragen bij aan de ambitie om Fixxter niet alleen op nationaal niveau te kunnen leveren, maar ook internationaal. Met de vele ontwikkelingen bij Fixxter en in de markt, kan het verbreden van de horizon geen kwaad. In het najaar verwachten wij te kunnen leveren op Europees niveau, startende in Noorwegen, Spanje, Duitsland en België.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, reistips & tricks en meer? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!