0886069599 info@fixxter.com

Blog & nieuws

Vakantie vieren met een elektrische camper

Met een Fixxter op vakantie biedt niet alleen eindeloze mogelijkheden maar ook een heleboel vrijheid. Daarom bieden we je graag tips en tricks voor de meest ideale vakantie met een elektrische camper en ervaringen van andere reizigers. 

Heb jij een reisverhaal die je met ons wil delen?

Heb jij een fantastische reis gemaakt met een Fixxter die je graag zou willen delen met anderen? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij hier binnenkort wel tussen de andere verhalen!

Duurzame KampeerAwards, stem nu!

Duurzame KampeerAwards, stem nu!

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen midden in de natuur. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, vinden wij het belangrijk dat jij je stem uitbrengt op de duurzame producten en...

Lees meer
6 voordelen van een elektrische camper

6 voordelen van een elektrische camper

Twijfel je of een elektrische camper wel iets voor jou is? We lichten graag 6 voordelen van een elektrische camper voor je toe! 1. Voetprintvrij Het kan behoorlijk frustrerend zijn om af te zien van een camperreis omdat je je zorgen maakt over de uitstoot van een...

Lees meer
fixxter gaat internationaal

Fixxter gaat internationaal

Onze visie en kernwaarden dragen bij aan de ambitie om Fixxter niet alleen op nationaal niveau te kunnen leveren, maar ook internationaal. Met de vele ontwikkelingen bij Fixxter en in de markt, kan het verbreden van de horizon geen kwaad. In het najaar verwachten wij te kunnen leveren op Europees niveau, startende bij Duitsland en België.

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen?