0886069599 info@fixxter.com

Interieur Fixxter en Fixxter XXL

Maak een roadtrip terwijl je geniet van het comfort van je Fixxter of Fixxter XXL.

Met de compacte Fixxter of de ruimere Fixxter XXL ga je graag op reis. Door het smaakvolle interieur van hout, voel je je meteen thuis. De inrichting is praktisch en vindingrijk en zorgt voor voldoende kastruimte voor alles wat je op reis mee wilt nemen.

De Fixxter XXL is 35 cm langer dan de Fixxter, de wielbasis is gelijk, zodat ze nagenoeg even wendbaar zijn. Bij de Fixxter XXL zijn de keuken, de koelkast en de kast groter. Daarnaast heb je meer leefruimte en is het bed, in standaard lengte, 10 cm langer. 

Omdat je zoveel meer camper krijgt bij de Fixxter XXL leveren wij voornamelijk de XXL versie.

bed fixxter

Extra brede slaapbank zorgt voor optimaal slaapcomfort

De beide Fixxters zijn voorzien van een twee- of driezitsslaapbank, welke verschuifbaar is. Hiermee bepaal je zelf je eigen leefruimte. Dit schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer.

De slaapbank in zitpositie heeft een breedte van 120 cm. Door het verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm. De lengte van het bed bedraagt bij de Fixxter 190 cm en bij de Fixxter XXL 200 cm. In beide gevallen is het bed met 10 cm te verlengen.

opbergruimte fixxter

Veel kastruimte

De kast bestaat uit een gedeelte onder, dat vast is gemonteerd. De Fixxter is met dat deel van de kast een heel ruime auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je veel bagageruimte nodig bent, kun je een apart deel bovenop het vaste deel zetten.

De kast in de Fixxter XXL is wat ruimer dan in de Fixxter.

keuken in camper

Handige keuken

De keuken van de Fixxter bestaat uit een tweepits-kookplaat en een compacte spoelbak. Bij de XXL is de keuken groter dan die van de Fixxter, waardoor er ook een flinke koelkast in past. De kookplaat en de spoelbak zijn bij de XXL wat ruimer. Beide keukens beschikken over een tafel en een handige besteklade.

 

koellade onder slaapbank

Koellade of koelbox bij de Fixxter

De Fixxter is zo compact, dat in de keuken geen koelkast past. Naar keuze plaatsen we een koellade onder de slaapbank of een koelbox tussen de voorstoelen. Indien je voor de koelbox kiest heb je een extra lade onder de slaapbank. Daar past al je kookgerei in. In de XXL uitvoering past wel een koelkast, waardoor deze ruime lade standaard aanwezig is.

interieur fixxter camper

 Extra opbergruimte

Tussen de voorstoelen is een open bak geplaatst. Een handige plek voor zonnebril, versnaperingen en wegenkaarten. De gecombineerde zekeringkast en drankkast is geplaatst tussen keuken en chauffeursstoel. In de Fixxter XXL kan een open bagagevak onder het slaaphefdak geplaatst worden. Dat kan niet samen met het optionele bed in het slaaphefdak.

 

elektrische camper inclusief hefdak

Optionele extra’s voor nog meer vakantie plezier

De Fixxter kan met verschillende opties worden uitgebreid. Sommige opties hebben met de camper inrichting te maken, denk daarbij aan een Porta Potti of een bed in het slaaphefdak. Daarnaast zijn er opties die te maken hebben met het exterieur van de Fixxter. Voorbeelden zijn luifel en glaslookpanelen.

 

indeling fixxter

Veel leefruimte in de Fixxters

De RDW goedgekeurde slaapbank kan helemaal naar achteren geschoven worden. Het schuiven gaat gemakkelijk en er zijn geen storende rails op de vloer waar vuil in kan gaan zitten. In de achterste positie is veel ruimte, bij de Fixxter XXL nog meer dan bij de Fixxter.

draaibare voorstoel

Uitklapbare of uitschuifbare tafel

De Fixxter is voorzien van een inklapbare tafel. Wanneer de voorstoelen gedraaid zijn en wanneer de slaapbank naar voren geschoven is, kan je met z’n allen om de tafel zitten.

De XXL keuken heeft een kleine uitschuifbare tafel, handig bij het koken. Een grotere tafel is als optie leverbaar, ook om deze tafel kan je zitten.

indeling camper plat bed

Comfortabel slapen, ook op vakantie

In alle Fixxters is het bed breed, maar liefst 135 cm. Ook uniek is dat het bed vlak is.

In de Fixxter is het bed 190 cm lang en uit te breiden naar 200 cm. Het XXL bed is zelfs 10 cm langer.

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen?