0886069599 info@fixxter.com

Duurzame en veilige elektrische buscamper

Duurzame buscamper

Fixxter is meer dan alleen een elektrische camper op de weg. Duurzaamheid voeren we in alle aspecten door. De productielijn en het materiaal die we gebruiken voor onze campers. Zo maken we gebruik van schapenwol als isolatiemateriaal. Dit is van nature luchtdoorlatend en heeft een vochtregulerende werking. Er zijn hiervoor dus geen extra chemische materialen nodig.

 

Unieke productielijn

Om onze productielijn zo duurzaam mogelijk te houden, huisvesten we deze volledig binnen Nederland. Zo fabriceren we onze eigen componenten met duurzame materialen zoals schapenwol en laten we de Fixxters seriematig produceren waarmee onnodig transport kan worden beperkt.

Eén van de veiligste buscampers op de weg

RDW gekeurd

Niet alleen onze voertuigen zijn RDW gekeurd, maar ook het interieur. Zo is onze slaapbank getest en gekeurd, op die manier ben jij ervan verzekerd dat je volledig veilig kan reizen. 

Eigen inbouwelementen

Met onze eigen inbouwelementen ben je verzekerd van een interieur die veilig op zijn plek blijft tijdens het rijden. Het is speciaal pas gemaakt voor onze Fixxters en professioneel geplaatst door VDL. 

ETG

De ETG zorgt niet alleen voor een nog grenzelozere Fixxter maar ook voor de zekerheid van veiligheid op de weg. Fixxter is niet alleen getest op Nederlandse wet- en regelgeving maar ook op Europees niveau.

FSC gekeurd berkenhout

Het hout voor ons interieur komt volledig uit verantwoord beheerde bossen. Zo worden er bijvoorbeeld geen kwetsbare bosgebieden gekapt. Niet alleen veilig op weg maar ook voor de toekomst.

Duurzaamste & veiligste camper op de markt

Je rijdt niet alleen veilig maar ook nog eens duurzaam. Door rekening te houden met alle facetten die horen bij het produceren, afleveren en rijden van een Fixxter. Los van het effect op het milieu heeft het ook vele voordelen voor jouw als Fixxter camperaar. Je hoeft geen rekening meer te houden met beperkingen rond stadscentra en milieuzones, je reist zonder voetprint én het is duurzaam voor je portemonnee. 

Onbeperkt toegang tot stadscentra

De vrijheid is dichter bij dan ooit, dankzij de praktische afmetingen kun je overal makkelijk parkeren en hoef je geen rekening te houden met milieuzones.

Comfortabel en stil reizen zonder voetprint

Reis zonder voetprint en geniet van de stilte en rust vanaf het moment dat je in de auto stapt. Je kunt ultiem genieten van je vakantie en het nieuwe slowtravel ontdekken. 

Duurzaam voor de portemonnee

Je betaalt geen wegenbelasting en geen bpm. Ga je naar Scandinavië, dan betaal je zelfs geen tol of binnenlandse overtochten. 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, reistips & tricks en meer? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!