0886069599 info@fixxter.com

Fixxter huren

Zorgeloos op vakantie met de e-Fixxter XXL

Geniet zorgeloos van de e-Fixxter XXL, dankzij onze verhuurpartners kan jij de Fixxter ervaren zonder ergens aan vast te zitten. Zo kun je optimaal van je vrijheid genieten en vier je vakantie op een duurzame manier.

Ben je er nog niet helemaal zeker van of de Fixxter wel iets voor je is, laat je overtuigen en huur bij één van onze partners: Leavv.com en ev-camper.eu. Zij staan voor je klaar om je een onvergetelijke reis te bezorgen met de luxe uitgeruste campers. Van een rondreis door heel Europa tot een vakantie in eigen land, je hebt alle vrijheid om vlak voor vertrek je bestemming nog te bepalen.

leavv camper huren
ev-camper

Huur een elektrische camper voor jouw volgende reis
Ben je op zoek naar een elektrische camper voor jouw volgende avontuur? Bij Goboony vind je het grootste aanbod elektrische campers in Nederland, dus er is altijd wel een geschikte camper bij jou in de buurt. De moderne Fixxter heeft een actieradius tot 330 km (WLTP) en snelladen is mogelijk, dus alles wat je nodig hebt voor een duurzame roadtrip door Europa of een vakantie in eigen land! Huur de Fixxter hier.  

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over één van de modellen van Fixxter of wil je graag een afspraak maken? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden die onze campers. te bieden hebben!