0886069599 info@fixxter.com

Fixxter XXL

De ruime variant van de Fixxter

De Fixxter XXL is een camper die zorgt voor een nog groter gevoel van mogelijkheden en vrijheid. Overdag ga je ermee naar je werk. In het weekend ga je naar familie of je laadt je Fixxter XXL vol met sportattributen. En met de Fixxter XXL als camper maak je korte avontuurlijke tripjes of lange vakanties om van jouw vrijheid te genieten. Het is de ultieme compacte vier- of vijfpersoons camper.

Het interieur van de Fixxter XXL bestaat net als bij de ‘gewone’ uitvoering uit een kast, keuken, uitschuifbare tafel, slaapbank (RDW goedgekeurd) en een aantal handige opbergruimtes. Het interieur van XXL uitvoering is echter ruimer dan het ‘gewone’ Fixxter interieur. Dat betekent meer kastruimte, een grotere keuken en een grotere koelkast. En, minstens zo belangrijk: veel meer leefruimte.

De slaapbank is verschuifbaar, je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je in je Fixxter XXL hebt. Het gepatenteerde schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer. De slaapbank heeft een breedte van 120 cm. Door het verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm. Dat is uniek; standaard in deze camperklasse is een bedbreedte van 112,5 cm. De lengte bedraagt 200 cm en is te verlengen naar 210 cm. Ook uniek is dat het bed geheel vlak is. Geen enkele camper van dit formaat heeft zo’n groot en geheel vlak bed! Dit zorgt voor een goede nachtrust en een uitgerust gevoel.

Elektrisch, diesel of waterstof
De Fixxter XXL beschikt over een schat aan functies die zijn ontworpen om in al jouw behoeften te voorzien. Bovendien kan je kiezen uit een zuinige diesel Euro 6 motor, uit een elektrische aandrijving of binnenkort uit een waterstof versie.

Kwaliteit
Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen wordt de Fixxter door het Nederlandse bedrijf VDL, de bouwer van onder meer touringcars, elektrische stadsbussen en politieauto’s gebouwd. De slaapbank is getest en RDW goedgekeurd. Een speciaal versterkingsframe is voor het slaaphefdak ontwikkeld en getest.

waterstof camper buscamper campervan
dahsboard fixxter

Uitrusting Fixxter XXL

Al onze campers zijn standaard luxe uitgerust met o.a.:

 • Airco
 • Parkeersensoren achter
 • Ergonomische stoelen
 • Navigatiescherm met 7” touchscreen
 • DAB+ radio
 • Extra getinte vaste zijruiten

Ideale kampeerervaring

Om een ideale kampeerervaring te kunnen bieden is de Fixxter XXL uit de praktijk ontwikkeld:

 • Een keuken met ruime wasbak, tweepits-kookplaat en koelkast
 • Koelkast met uitneembaar vriesvak
 • In het linker vak van de keuken is ruimte voor een Porta Potti
 • Uitschuifbare tafel
 • Ruime opberglade onder de slaapbank
 • Een brede slaapbank voor twee of drie personen (RDW gekeurd)
 • Een slaaphefdak
 • Diverse handige opbergvakken
 • Draaibare bijrijdersstoel om een zitje te creëren
interieur fixxter camper
eletrische camper inclusief hefdak

Optionele extra’s voor nog meer vakantie plezier

De Fixxter XXL kan met verschillende opties worden uitgebreid. Sommige opties hebben met de camper inrichting te maken, denk daarbij aan een Porta Potti of een bed in het slaaphefdak. Daarnaast zijn er opties die te maken hebben met het exterieur van de Fixxter XXL. Voorbeelden zijn luifel en glaslookpanelen.

 

Camper en auto in één voor dagelijks plezier en vrijheid!

De Fixxter XXL beschikt over vier of vijf zitplaatsen tijdens het rijden, en over twee slaapplaatsen. Indien het optionele bed in het slaaphefdak gemonteerd is, kan je met vier personen in een Fixxter XXL overnachten. Een extra tentje meenemen kan natuurlijk ook!

De bijrijdersstoel is om te draaien, zodat je tegen over elkaar zit. Ga je vaak met z’n vieren of vijven op pad, kies dan voor een draaibare voorstoel als optie. Je kunt dan met z’n allen om de tafel zitten.

fixxter voor dagelijks plezier en vrijheid

Meer informatie of een afspraak plannen?

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen?