0886069599 info@fixxter.com

Nieuw model

e-Fixxter Adventure

100% elektrische daily driver & recreatievoertuig

Start vandaag je nieuwe avontuur

Jouw recreatiecompagnon dichtbij

Wijk onbezorgd af van de route en ontdek grenzeloze avonturen

ultieme daily driver

Ultieme daily driver

Stel je voor, de vrijheid om te gaan waar je wilt met de nieuwe e-Fixxter Adventure. Deze veelzijdige, 100% elektrische daily driver en recreatievoertuig is niet alleen geschikt voor kamperen, maar ook voor avonturen zoals vissen en mountainbiken. We brengen je terug naar de basis van avontuur met de e-Fixxter Adventure. Ontdek de wereld om je heen zonder in te boeten aan comfort.

geschikt voor elke hobby

 Geschikt voor elk soort hobby

De e-Fixxter Adventure is ontworpen met het oog op avonturiers die niet willen kiezen tussen comfort en avontuur. Het ruime interieur en de praktische indeling bieden de perfecte metgezel voor zowel dagelijkse ritten als spannende uitstapjes in de natuur. Of je nu de wildernis intrekt voor een kampeertrip of je mountainbike meeneemt voor een dag vol actie, de e-Fixxter Adventure staat altijd klaar om je te ondersteunen.

Voetprintvrij ontdekken

De elektrisch Fixxter Adventure combineert duurzaamheid en avontuur, waardoor je zonder uitstoot kunt reizen en toegang hebt tot beperkte gebieden. Ervaar voetprintvrij ontdekken, verken milieuzones zonder zorgen en parkeer in stadscentra. Geniet van een groenere reiservaring terwijl je nieuwe bestemmingen verkent.

Met dit nieuwe model rij jij al een 100% elektrische e-Fixxter vanaf €57.500*.

*De e-Fixxter Adventure komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van €2.950

Een nieuw tijdperk met de Adventure lijn

e-Fixxter adventure daktent

Uitrusting

e-Fixxter Adventure 

De e-Fixxter Adventure is teruggebracht naar de basis behoefte van het kamperen. Zo is het voertuig multifunctioneel in te zetten voor zowel dagelijks gebruik als tijdens sporten, hobby en meer!

  • Hapro daktent ontwikkeld in samenwerking met De Waard. Dankzij deze innovatieve ontwikkeling kan je binnen 60 seconden genieten van het ligcomfort.
  • Fixxter Adventure Unit bestaande uit een koelkast, kookplaat, uitneembare wasbak, kraan, snijplank en twee opbergvakken. Ideaal voor de basic kampeerder of luxere hobbyist.

Geschikt voor diverse voertuigen

Fixxter Adventure Unit

Ontdek onze Fixxter Adventure Unit, een innovatieve recreatie-eenheid die kan worden toegepast in verschillende soorten voertuigen. Nu kun je je huidige auto transformeren in een avontuurlijke metgezel, waar je ook gaat. Met de Fixxter Adventure Unit krijg je toegang tot dezelfde functionaliteit en veelzijdigheid als de volledige e-Fixxter Adventure, maar dan in het voertuig dat je al bezit. Dit is de ultieme manier om je bestaande auto te upgraden en te genieten van een ongeëvenaarde avontuurlijke ervaring.

Fixxter Adventure unit

Technische specificaties

Gewicht: 1741 kg (EV uitvoering)

Max massa voertuig: 2320 kg

Aanhanger geremd: 750 kg

Aanhanger ongeremd: 750 kg

Motor: 100 kw (136 pk)

Accu: 50 KwH

Actieradius: WLTP 275 km

Afmetingen bed in daktent: 210 x 135 cm

technische specificaties e-fixxter adventure

Lengte: 4,75 M

Wielbasis: 2,785 M

Draaicirkel: 11,47 m

Breedte met buitenspiegels: 2,10 m

Breedte met ingeklapte buitenspiegels: 1,92 m

Hoogte zonder daktent: 1,89 m

Hoogte met daktent: 2,22 m

e-Fixxter Adventure

Slaapplekken

Lengte

Personen

e-Fixxter adventure

Vanaf nu verkijgbaar

Bed in het voertuig

Wil je slapen in je e-Fixxter Adventure in plaats bovenop? We hebben dé oplossing: een in het voertuig geïntegreerd bed. Dit innovatieve ontwerp biedt de flexibiliteit om de daktent te vervangen door een dakkoffer, waardoor je aanzienlijk meer opbergruimte krijgt voor al je avontuurlijke uitrusting. Of je kunt ervoor kiezen om de daktent te behouden, waardoor je extra slaapplaatsen creëert voor jou en je reisgenoten. Met deze veelzijdige aanpassing zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Wil je meer informatie over de e-Fixxter Adventure of Adventure Unit?

Vraag hier de online brochure aan en ontdek de e-Fixxter Adventure of de Adventure Unit vanaf je bank!