0886069599 info@fixxter.com

De roadtrip met de e-Fixxter, een elektrische camperbus, als rijdend klaslokaal!

Een aantal weken geleden kregen we bij Fixxter een interessante mail, twee jonge meiden wilde voor een uniek project voor school duurzaam op reis naar Spanje. De komende weken rijden zij samen met hun ouders van Nederland naar Spanje in een elektrische Fixxter. Benieuwd naar hun verhaal? Lees hieronder meer!

familie helmich

Voorstellen

Is het mogelijk om met een gering budget, op duurzame wijze naar Spanje te reizen om daar aan schoolprojecten te werken?
Met die vraag begon enkele maanden geleden het “omdenk-project” van Stella (16) en Madelief (13), twee zussen op het Xplore; een middelbare school in Amsterdam waar deze meiden Agora-onderwijs volgen. Een school die eigen regie, creatief denken en zelfredzaamheid bij hun leerlingen wil stimuleren. “Laat ons maar zien of dat mogelijk is.” Was het antwoord van hun docenten.
En nu is de eerste mijlpaal gehaald!

Na veel planning en voorbereiding met pijlers als duurzaamheid, nieuwsgierigheid, creativiteit en een portie idealisme is het zover:
Dankzij de steun van school, familie, lieve donateurs en een elektrische camper van Fixxter hebben deze meiden het voor elkaar gekregen om met hun (creatieve) ouders op avontuur te gaan richting Spanje!

De familie houdt je graag op de hoogte van de voortgang van hun reis en tussenstops, volg jij ze ook?
knop

 

8 campings met laadpaal voor een weekendje weg in eigen land

Ga jij met je elektrische camper op pad en ben je op zoek naar een aantal hotspots in eigen land? Maak jouw weekend weg extra ontspannend en ga naar een camping met laadpaal. Zo laadt jij je camper op tijdens het slapen! Je begint niet alleen zelf de dag met een volle...

De Fickweilers naar Zermatt

Een aantal weken geleden heeft Martin Fickweiler bij ons de e-Fixxter opgehaald, om daarmee, samen met zijn gezin, te vetrekken naar Zwitserland en Oostenrijk. Hieronder geven zij een kleine sneak peek in hun fantastische reis. “Wij reizen momenteel met een...

De terugblik van de Familie Helmich

Een aantal weken geleden kregen we bij Fixxter een interessante mail, twee jonge meiden wilde voor een uniek project voor school duurzaam en elektrisch op reis naar Spanje. Inmiddels zijn zij weer terug in Nederland en blikken terug op de reis en de uitdagingen die...

Fixxter Nederland BV © 2021 | 2022