0886069599 info@fixxter.com

De roadtrip met de e-Fixxter, een elektrische camperbus, als rijdend klaslokaal!

Een aantal weken geleden kregen we bij Fixxter een interessante mail, twee jonge meiden wilde voor een uniek project voor school duurzaam op reis naar Spanje. De komende weken rijden zij samen met hun ouders van Nederland naar Spanje in een elektrische Fixxter. Benieuwd naar hun verhaal? Lees hieronder meer!

familie helmich

Voorstellen

Is het mogelijk om met een gering budget, op duurzame wijze naar Spanje te reizen om daar aan schoolprojecten te werken?
Met die vraag begon enkele maanden geleden het “omdenk-project” van Stella (16) en Madelief (13), twee zussen op het Xplore; een middelbare school in Amsterdam waar deze meiden Agora-onderwijs volgen. Een school die eigen regie, creatief denken en zelfredzaamheid bij hun leerlingen wil stimuleren. “Laat ons maar zien of dat mogelijk is.” Was het antwoord van hun docenten.
En nu is de eerste mijlpaal gehaald!

Na veel planning en voorbereiding met pijlers als duurzaamheid, nieuwsgierigheid, creativiteit en een portie idealisme is het zover:
Dankzij de steun van school, familie, lieve donateurs en een elektrische camper van Fixxter hebben deze meiden het voor elkaar gekregen om met hun (creatieve) ouders op avontuur te gaan richting Spanje!

De familie houdt je graag op de hoogte van de voortgang van hun reis en tussenstops, volg jij ze ook?
knop

 

Duurzame KampeerAwards, stem nu!

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen midden in de natuur. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, vinden wij het belangrijk dat jij je stem uitbrengt op de duurzame producten en...

Wat betekenen de verschillende rij-instellingen van de Fixxter

De Fixxter heeft verschillende 'drive modes', deze zijn speciaal ontwikkeld om zo zuinig en efficient mogelijk gebruik te maken van je elektrische actieradius. Hieronder vindt je een toelichting hoe en wanneer je de verschillende rij-instellingen het beste kan...

6 voordelen van een elektrische camper

Twijfel je of een elektrische camper wel iets voor jou is? We lichten graag 6 voordelen van een elektrische camper voor je toe! 1. Voetprintvrij Het kan behoorlijk frustrerend zijn om af te zien van een camperreis omdat je je zorgen maakt over de uitstoot van een...

Fixxter Nederland BV © 2021 | 2022