0886069599 info@fixxter.com

Maak je Fixxter compleet met Fiamma

Fixxter is een actieve samenwerking gestart met Fiamma. Voor vele ervaren kampeerders zal dit geen onbekend merk zijn. Met Fiamma’s hoogwaardige producten, zoals luifels, dakkoffers en fietsdragers, kun je jouw buscamper nog beter uitrusten voor elk avontuur. Deze samenwerking stelt ons in staat om een uitgebreid assortiment van innovatieve accessoires te bieden die comfort en functionaliteit verhogen.

Ontdek de voordelen van de accessoires van Fiamma

1. Maximale Comfort op Reis

Fiamma daktenten zijn ontworpen om een comfortabele en veilige slaapervaring te bieden, ongeacht waar je bent. Met een daktent van Fiamma kun je snel en eenvoudig een slaapplaats creëren, zonder gedoe met het opzetten van een traditionele tent. De daktenten zijn ruim, goed geventileerd en bieden uitstekende isolatie tegen verschillende weersomstandigheden.

2. Handige Bescherming met Luifels

Fiamma luifels zijn een geweldige manier om je Fixxter voertuig te beschermen tegen de elementen. Of je nu wilt schuilen voor de zon, regen of wind, een Fiamma luifel biedt een comfortabele schaduw en extra leefruimte. Hierdoor kun je genieten van een buitenruimte die beschermd is tegen de weersomstandigheden, wat je reiservaring aanzienlijk verbetert.

3. Eenvoudige Installatie en Compatibiliteit

Een van de grootste voordelen van hun accessoires is hun eenvoudige installatie. Ze zijn ontworpen om naadloos te passen op alle Fixxter voertuigen, waardoor je geen gedoe hebt met aanpassingen of aanpassingen. De Fiamma producten worden geleverd met duidelijke instructies en het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat je ze snel kunt installeren en weer op pad kunt.

4. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Fiamma staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. De daktenten en luifels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden van het buitenleven. Dit betekent dat je kunt rekenen op langdurige prestaties en een langdurige investering in je Fixxter voertuig.

5. Verhoogde Flexibiliteit

Met Fiamma daktenten en luifels kun je je Fixxter voertuig omtoveren tot een veelzijdige reisgenoot. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere roadtrip plant, deze accessoires maken het mogelijk om snel en gemakkelijk van accommodatie te veranderen, zonder in te boeten op comfort of gemak.

 

Fixxter gaat samenwerking met KLUB.RUN aan

Fixxter is trots om samen te werken met KLUB.RUN, een toonaangevende trailrun-organisatie, in een samenwerking die draait om duurzaamheid, innovatie en sportiviteit. In het kader van deze samenwerking stelt Fixxter haar elektrische voertuigen beschikbaar voor de...

Duurzame KampeerAwards, stem nu!

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen midden in de natuur. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, vinden wij het belangrijk dat jij je stem uitbrengt op de duurzame producten en...

Wat betekenen de verschillende rij-instellingen van de Fixxter

De Fixxter heeft verschillende 'drive modes', deze zijn speciaal ontwikkeld om zo zuinig en efficient mogelijk gebruik te maken van je elektrische actieradius. Hieronder vindt je een toelichting hoe en wanneer je de verschillende rij-instellingen het beste kan...

Fixxter Nederland BV © 2024