0886069599 info@fixxter.com

Fixxter Kopen

Unieke samenwerking

Door de unieke samenwerking tussen Haaima Hylkema (Peugeot, Opel, Nissan en Suzuki dealer), VDL en CamperfiXX is er een uniek product ontstaan dat je exclusief bij Haaima Hylkema kunt kopen. De campers worden kant en klaar afgeleverd. In de showrooms van Haaima Hylkema vind je nieuwe, maar ook jong gebruikte, Fixxters in de verschillende uitvoeringen staan. Hierdoor kan je nog snel op vakantie. Bovendien kan je jouw huidige auto of camper inruilen op een Fixxter.

ombouw elektrische camper

Haaima Hylkema Peugeot en Opel

Naast Peugeot en Opel dealer is Haaima Hylkema ook exclusieve dealer van de Fixxter. Bij interesse in een Fixxter zal de koop of lease volledig via Haaima Hylkema worden gesloten.

 

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL, e-Fixxter of e-Fixxter XXL en een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: